MEFA Mana pakkepostkasse i RAL 9010

SKANDINAVISK KVALITET OCH DESIGN!

Renz utvecklar, producerar och marknadsför Renz fastighetsboxar och paketskåp samt MEFA postlådor och paketpostlådor. Alla produkter i hög kvalitet, vacker design och med betoning på säkerhet och funktionalitet.

MEFA bildades år 1969, men företaget bytte namn till Renz 1 januari 2017. Renz ingår i RenzGroup som är Europas största tillverkare av postlådor, paketpostlådor, fastighetsboxar och paketskåp. Vår position som marknadsledare har uppnåtts genom ett riktat fokus på design, funktion och kvalitet. Marknadsmässigt fokuserar vi på en- och flerfamiljshus, flervåningsfastigheter, kommersiella fastigheter och institutioner.

 

VISION

Vår vision är att bli ‘Världens bästa leverantör’ av postlådor, fastighetsboxar och paketskåp – i Norden!

Vår ambition är att alltid ta ledningen när det gäller att förstå de nordiska konsumenternas behov. Resultatet av våra ansträngningar ska vara funktionella och användarvänliga produkter av hög kvalitet, där designen är i en klass för sig.

Det är vårt mål att marknaden generellt ska uppfatta våra produkter och lösningar som de mest kompletta och genomtänkta.

Utifrån denna vision erbjuder vi ett brett utbud av produkter som passar den nordiska vardagen och lever upp till kräsna internationella kunders önskan att leva med gedigen skandinavisk design.

Vår slutanvändare ska känna att vi har tänkt i dagligt bruk och att vi lever upp till vårt motto:

”Vi tar väl hand om dina försändelser!”

Och våra återförsäljare ska uppleva oss som ansvarsfulla och pålitliga i det dagliga samarbetet.